Блог

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац

Позивамо све наше суграђане да се укључе у израду Плана развоја општине Ћићевац, који представља најважнији документ развојног планирања за нашу општину.

Општина Ћићевац је у партнерству са удружењем грађана ’’Евроконтакт’’ из Крушевца до сада израдила прву верзију Нацрта плана развоја који можете погледати преко следеће везе:

http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/images/za-preuzimanje/Nacrt_plana_razvoja_opstine_Cicevac_-_prva_verzija_jun_2022.pdf

Веома нам је важно да се у планирање будућег развоја општине Ћићевац укључи што већи број грађана, удружења, фирми и институција из свих сектора, како би овај документ био свеобухватан и на реални начин сагледавао приоритете у развоју. Свако може да пружи свој допринос и да свој предлог. Радне групе и Координационо тело за израду Плана развоја ће све пристигле предлоге анализирати, вредновати и одлучити о томе да ли ће ући у План развоја, о коме ће се потом изјашњавати Општинско веће и Скупштина општине Ћићевац.

Ваше примедбе и предлоге за Нацрт плана развоја можете послати преко сајта пројекта (http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/index.php/kontakt), путем електронске поште на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у посебну кутију у холу или у канцеларији бр. 15 Општине Ћићевац.

Ова активност се реализује у оквиру пројекта ''Израда Плана развоја општине Ћићевац'', који реализују у партнерству удружење ''Евроконтакт'' из Крушевца и Општина Ћићевац, за који су добили подршку од Швајцарске кроз пројекат ''Заједно за активно грађанско друштво – АЦТ'', који спроводе Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе из Београда.